امروز تماس بگیرید 66561410 21 (98+)
ســـاریناپـــروازپـــارس
ویزای-ایتالیا

ویزای ایتالیا، کامل ترین اطلاعات و مدارک اخذ ویزای ایتالیا

اطلاعات کامل و مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا گروهی با قیمت ارزان، فوری و تضمینی

برای خرید تور ایتالیا، باید ویزای ایتالیا دریافت کنید. در ادامه به توضیحات و مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا توجه فرمایید. دریافت ویزای ایتالیا توسط ســـاریناپـــروازپـــارس با قیمت ارزان، فوری و به صورت تضمینی انجام می شود. البته تمامی این ها در صورتی ممکن است که شما واجد شرایط ویزای ایتالیا باشید.

مدارک لازم برای ویزای ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ فوری و ارزان ویزای ایتالیا به صورت تضمینی، به شرح زیر می باشد:

  1. مدارک شغلی
  2. مدارک بانکی
  3. مدارک و اسناد ملکی
  4. اصل پاسپورت جدید و قدیمی
  5. پرینت 3 ماهه حساب بانکی
  6. 3 قطعه عکس

توجه: ترجمه ها نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه دارند.

فرم اخذ ویزای ایتالیا

متقاضیان محترم اخذ ویزای ایتالیا، لطفا جهت سهولت فرایند دریافت روادید، مدارک زیر را آماده داشته باشید. همچنین در صورت وجود سوال یا ابهام در مدارک یا مراحل اخذ ویزای ایتالیا، می توانید با ما تماس بگیرید.

  • اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضا شده)
  • اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
  • کپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزای شینگن

همچنین یک سری کپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش، مورد نیاز است.

  • تکمیل فرم مشخصات شخصی برای دریافت ویزای ایتالیا
  • دو قطعه عکس 3 در 4

عکس لازم برای اخذ ویزای ایتالیا، باید رنگی، با زمینه سفید، از روبرو و بدون زاویه باشد و از زدن عینک و آرایش بیش از حد، خودداری فرمایید.

  • شناسنامه از صفحات اول و دوم
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر (در صورت وجود هر مورد)

در گواهی اشتغال به کار مورد نیاز ویزای ایتالیا، باید نام و سمت شغلی مسافر، میزان درامد و تاریخ مرخصی مسافر، منطبق بر تاریخ تور ایتالیا، ذکر شده باشد. همچنین این گواهی باید دارای مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر و بر روی سربرگ شرکت باشد.

  • برای افراد مشغول به تحصیل متقاضی ویزای ایتالیا، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی برای ویزای ایتالیا مورد نیاز است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی سه ماه گذشته با مهر و امضای بانک
  • سند مالکیت به نام مسافر (از تمام صفحات)

لازم به ذکر است که ویزای ایتالیا، تمامی 7 مورد قبلی را به صورت ترجمه انگلیسی می طلبد.

همچنین برای فرزندان زیر 18 سال، باید رضایت پدر و مادر به صورت ترجمه شده وجود داشته باشد.
وزارت خانه هر کشور هم می تواند با توجه به شرایط، مدارک دیگری را جدای از مدارک ذکر ویزای ایتالیا که در بالا بیان شده، از شما طلب کند.

ارائه ضمانت بازگشت، الزامی می باشد.

در روز مصاحبه برای اخذ ویزای ایتالیا، به همراه داشتن اصل تمامی مدارک الزامی می باشد.

مدت زمان اخذ ویزای ایتالیا و مدت اقامت (ویزای عادی و فوری ایتالیا)

زمان اخذ ویزای ایتالیا با توجه به مواردی متعدد، بین 2 تا 3 هفته می باشد و مدت اقامت بین 10 تا 14 روز است.

هزینه دریافت ویزای ایتالیا

هزینه اخذ ویزای ارزان ایتالیا، 850 یورو می باشد و علاوه بر آن، 3 شب هتل نیز محاسبه می شود.

در صورتی که متقاضی اخذ این ویزا هستید، ابتدا فرم اخذ ویزای ایتالیا را تکمیل نمایید تا جهت سهولت و راهنمایی بیشتر، با شما تماس بگیریم.