امروز تماس بگیرید 66561410 21 (98+)
ســـاریناپـــروازپـــارس
ویزای-اتریش

ویزای اتریش، کامل ترین اطلاعات و مدارک اخذ ویزای اتریش

اطلاعات کامل و مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

برای خرید تور اتریش، باید ویزای اتریش دریافت کنید. در ادامه به توضیحات و مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش توجه فرمایید. دریافت ویزای اتریش توسط ســـاریناپـــروازپـــارس با قیمت ارزان، فوری و به صورت تضمینی انجام می شود. البته تمامی این ها در صورتی ممکن است که شما واجد شرایط ویزای اتریش باشید.

مدارک لازم برای ویزای اتریش

مدارک لازم جهت اخذ فوری و ارزان ویزای اتریش به صورت تضمینی، به شرح زیر می باشد:

  1. اصل گذرنامه با 3 ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل 2 صفحه خالی (امضا شده)
  2. اصل گذرنامه های باطل شده (در صورت وجود) و کپی از روادید شینگن
  3. فرم ویزا با امضای مسافر
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی
  5. دو قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید، از روبرو و جدید

فرم اخذ ویزای اتریش

عکس جهت اخذ ویزای اتریش، می بایست بدون عینک باشد و در آن گوش ها کاملا مشخص باشند. مو ها نباید زیاد روی صورت ریخته باشد (چتری) و خانم ها باید از آرایش زیاد، اجتناب کنند.

  • ترجمه آلمانی شناسنامه مسافر
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته، ارائه روزنامه رسمی پروانه کسب اتحادیه و پروانه مطب برای پزشکان جهت اخذ ویزای اتریش، ضروری می باشد
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان و دانش آموزان متقاضی ویزای اتریش)
  • گواهی بازنشستگی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته و همچنین کارت بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • لیست بیمه تامین اجتماعی معتبر

در گواهی اشتغال به کار و تحصیل برای ویزای اتریش، حتما باید نام و سمت مسافر و همچنین تاریخ مرخصی منطبق بر تاریخ تور اتریش مورد نظر، ذکر شده باشد.

  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماهه گذشته با مهر و امضای بانک (گواهی سپرده های درازمدت توسط بانک)
  • ترجمه آلمانی اسناد ملکی سفر

لازم به ذکر است که ترجمه تمامی مدارک برای، باید جدید و حداکثر برای 20 روز گذشته باشد.

نرخ دریافت ویزای اتریش به همراه 2 شب هتل 890 یورو می باشد.

در گواهی اشتغال به کار مورد نیاز ویزای اتریش، باید نام و سمت شغلی مسافر، میزان درامد و تاریخ مرخصی مسافر، منطبق بر تاریخ تور اتریش، ذکر شده باشد. همچنین این گواهی باید دارای مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر و بر روی سربرگ شرکت باشد.

  • برای افراد مشغول به تحصیل متقاضی ویزای اتریش، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی برای ویزای اتریش مورد نیاز است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی سه ماه گذشته با مهر و امضای بانک
  • سند مالکیت به نام مسافر (از تمام صفحات)

ویزای اتریش: مدت زمان دریافت و مدت اقامت

زمانی که اخذ ویزای اتریش برای شما طول می کشد، حدود 2 تا 3 هفته می باشد. همچنین این ویزا نیاز به 10 الی 14 روز اقامت دارد..

در صورتی که متقاضی اخذ این ویزا هستید، ابتدا فرم اخذ ویزای اتریش را تکمیل نمایید تا جهت سهولت و راهنمایی بیشتر، با شما تماس بگیریم.