امروز تماس بگیرید 66561410 21 (98+)
ســـاریناپـــروازپـــارس
ویزای-هنگ-کنگ

ویزای هنگ کنگ، کامل ترین اطلاعات و مدارک اخذ ویزای هنگ کنگ

اطلاعات و مدارک لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ

Hong Kong Visa - Guaranteed, Cheap and Urgent

ســـاریناپـــروازپـــارس، تنها شرکت مسافرتی می باشد که می تواند جهت اخذ ویزای فوری هنگ کنگ، اقدام کند. در ادامه به توضیحات و مدارک لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ توجه فرمایید. دریافت ویزای هنگ کنگ توسط ســـاریناپـــروازپـــارس با قیمت ارزان، فوری و به صورت تضمینی انجام می شود. البته تمامی این ها در صورتی ممکن است که شما واجد شرایط ویزای هنگ کنگ باشید.

مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ

مدارک لازم جهت اخذ فوری و ارزان ویزای هنگ کنگ به صورت تضمینی، به شرح زیر می باشد:

  1. ترجمه مدرک شغلی و شناسنامه
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4
  3. اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت
  4. نامه وکالت برای دریافت ویزا
  5. معرفی نامه روی سربرگ شرکت و نامه تمکن مالی به لاتین

فرم اخذ ویزای هنگ کنگ

  • اصل گذرنامه با 3 ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل 2 صفحه خالی (امضا شده)
  • اصل گذرنامه های باطل شده (در صورت وجود) و کپی از روادید شینگن
  • فرم ویزا با امضای مسافر
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • دو قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید، از روبرو و جدید

عکس جهت اخذ ویزای هنگ کنگ، می بایست بدون عینک باشد و در آن گوش ها کاملا مشخص باشند. مو ها نباید زیاد روی صورت ریخته باشد (چتری) و خانم ها باید از آرایش زیاد، اجتناب کنند.

  • ترجمه لاتین شناسنامه مسافر
  • ترجمه لاتین گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته، ارائه روزنامه رسمی پروانه کسب اتحادیه و پروانه مطب برای پزشکان جهت اخذ ویزای هنگ کنگ، ضروری می باشد
  • ترجمه لاتین گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان و دانش آموزان متقاضی ویزای هنگ کنگ)
  • گواهی بازنشستگی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته و همچنین کارت بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • لیست بیمه تامین اجتماعی معتبر

در گواهی اشتغال به کار و تحصیل برای ویزای هنگ کنگ، حتما باید نام و سمت مسافر و همچنین تاریخ مرخصی منطبق بر تاریخ تور هنگ کنگ مورد نظر، ذکر شده باشد.

  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماهه گذشته با مهر و امضای بانک (گواهی سپرده های درازمدت توسط بانک)
  • ترجمه لاتین اسناد ملکی سفر

لازم به ذکر است که ترجمه تمامی مدارک، باید جدید و حداکثر برای 20 روز گذشته باشد.

مدت زمان اخذ ویزای هنگ کنگ و مدت اقامت

ویزای هنگ کنگ به دو صورت فوری و عادی دریافت می شود. در صورت درخواست اخذ ویزای فوری هنگ کنگ، مدت زمان بین 30 الی 35 روز و در صورت درخواست به صورت عادی، بین 40 تا 45 روز می باشد.
مدت اقامت نیز 3 ماه - 2 بار ورود می باشد.

در صورتی که متقاضی اخذ این ویزا هستید، ابتدا فرم اخذ ویزای هنگ کنگ را تکمیل نمایید تا جهت سهولت و راهنمایی بیشتر، با شما تماس بگیریم.

پس از اخذ ویزا، می توانید اقدام به خرید تور هنگ کنگ نمایید.